Jobba hos oss

Sedan starten för 25 år sedan har Elinväst vuxit från att vara den lilla elfirman som tog sig an de små projekten, till elentreprenören som axlar de riktigt stora uppdragen.

Vi utvecklas ständigt och arbetar hårt för att vara ett modernt elinstallationsföretag för framtiden. Vi utför arbeten vad gäller kraft, belysning, data/säkerhet, solceller, elbilsladdning smarta-hem och fastigheter med mera, och våra kunder finns bland annat inom bygg- och fastighetsbolag, fastighetsförvaltning, försäkringsbolag men vi arbetar även med privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Våra nyckelord som vi försöker leva efter är: Kvalitet – Miljö – Teknik, och det tänket skall ingå i alla våra uppdrag.Vill du jobba hos oss?
Nu söker vi både dig som vill jobba inom Entreprenad, Service och Teknik!

Entreprenad

Vi växer på entreprenadsidan och söker därför dig som vill vara med på den här spännande resan i bolagets utveckling.

Vi söker både elinstallatörer med 2-3 år yrkesvana till våra arbetsteam med uppdrag hos kunder samt er med större erfarenhet av att driva egna projekt som ledande montör i våra entreprenader. Du kommer att arbeta med såväl nybyggnad som renovering av kontor, skolor och bostäder.

Service

Vi söker dig som har mer än tre års erfarenhet av elinstallationsarbete och är van vid att driva egna installationsprojekt.

I våra uppdrag kommer du att ha rollen som ansvarig för kunden och se till att skapa en så bra lösning som möjligt för kunden. Du skall vara driven, självgående, lyhörd, ansvarstagande samt tycka om att arbeta på ett expansivt företag där värdegrundsarbete är en grundsten. Du har körkort, behärskar svenska i såväl tal och skrift och tycker om självständigt arbete.

Vi utbildar gärna dig som har specialintresse inom solcellsanläggningar, energibesparing, KNX eller säkerhetssystem.

Urval bland sökande kommer att ske löpande då vi behöver dig omgående så vänta inte med att sända in din ansökan.

Ansökan med CV och personligt brev skickas via formuläret till höger eller direkt till info@elinvast.se.

Skicka in ansökan

  Namn *

  E-post *

  Telefonnummer

  Område *

  Ditt meddelande

  Bifoga dokument

  Jag har tagit del av hur Elinväst hanterar mina personuppgifter (läs mer här).