Solcellsanläggningar

Företag

Att installera solceller på taket av din fastighet är inte bara ekonomiskt och miljövänligt utan även bra marknadsföring av ditt företag. Vi använder oss av den senaste tekniken och kombinerar gärna solcellsinstallationen med smarta energistyrsystem, energilagning och elbilsladdning. När vi ändå är på plats gör vi också en översyn av elanläggningen.

Tillsammans med våra erfarna partners tar vi fram det bästa för dig och din fastighet, alltid kundanpassade kvalitetsprodukter! Kontakta oss så kommer vi gärna ut och tittar på förutsättningarna för just din fastighet och lämnar därefter ett förslag på en komplett anläggning.

Genom att anlita Elinväst får du en totalentreprenör med utbildad elinstallatör hela vägen från första besöket till driftsättning och service.

Privat

Vill du utnyttja ditt villatak till att göra något bra för din plånbok och miljön? Låt oss installera solceller på ditt tak så kan vi minska din elräkning rejält eller till och med göra taket till en inkomstkälla. Vi använder oss av den senaste tekniken i smartpaneler som ger 25% mer produktion än de traditionella panelerna.

Tillsammans med våra erfarna partners tar vi fram det bästa för dig och din villa.