Teknik

Elbilsladdning

Elinväst satsar på laddinfrastruktur för elbilar och plugin hybrider. Vi installerar till såväl till föreningar, fastighetsbolag och privatpersoner. 
För er utför vi en totallösning för just ditt specifika behov såsom servisförstärkning, utbyggnad av stamnät, WIFI/4G installation samt mark- och byggarbeten, hjälper till med bidragsansökan hos Klimatklivet och Ladda-hemma-stödet. 
Vi är inte fabrikatsbundna utan levererar det som passar just era behov!

Solcellsanläggningar

Företag
Att installera solceller på taket av din fastighet är inte bara ekonomiskt och miljövänligt utan även bra marknadsföring av ditt företag. Här är det endast storleken på taket som sätter gränser.
Kontakta oss så kommer vi gärna ut och tittar på förutsättningarna för just din fastighet och lämnar därefter ett förslag med offert på en komplett anläggning. Vi hjälper givetvis också till med det administrativa om så önskas.

Privat
Vill du utnyttja ditt villatak till att göra något bra för din plånbok och miljön? Låt oss installera solceller på ditt tak så kan vi minska din elräkning rejält eller till och med göra taket till en inkomstkälla. Vi använder oss av den senaste tekniken i smartpaneler som ger 25% mer produktion än de traditionella panelerna. Tillsammans med våra erfarna partners tar vi fram det bästa för dig och din villa.

Kontakta oss på teknik@elinvast.se för mer information.